Excel kurser for alle | Lær om Excel i København, Aarhus m.m.
Microsoft Office

Microsoft Office

Herunder finder du vores udvalg af Microsoft Office kurser. Excel-kurserne er tilpasset ansatte indenfor økonomi og regnskabsområdet, herunder bogholdere og controllere. Du vil på kurserne blive undervist af vores cerfificerede MS Office specialister.

Effektiv med Outlook

Kursets formål er ikke at give dig et kendskab til den generelle brug af Outlook, men derimod at give dig et kendskab til, hvordan Outlook anvendes optimalt i forhold til nedbringelsen af “tidsrøverne”.

Læs mere

Excel - Bogholdere (2 dage)

Kursets formål er at udbygge deltagernes grundlæggende viden om MS Excel med teknikker og metoder, som kan benyttes til løsning og opbygning af en række brugbare økonomimodeller og andre almindelige rutiner.

Læs mere

Excel - Controllere (2 dage)

Kursets formål er at give dig indblik i nogle af de mere avancerede faciliteter i Excel, dataimport, automatisering og rapportering. Kurset omfatter masser af tips og tricks i forbindelse med Excel, samt nyttige ”Workarounds”, der lader dig udføre ting Excel ikke selv kan.

Læs mere

Excel - Grundlæggende

På kurset introduceres du for de grundlæggende faciliteter i Excel, således at du efterfølgende er i stand til at foretage effektive beregninger på forskellige data, samt at du kan præsentere talmateriale på en hensigtsmæssig og overskuelig måde i et professionelt layout. Kurset henvender sig til dig, der har intet eller begrænset kendskab til Excel.

Læs mere

Excel - Pivottabeller

Lær at bruge Pivottabeller som et værktø,j til at opsætte data på en overskuelig måde. Du vil spare tid på at analysere og overskue, dine ofte store data mængder, direkte i pivottabellen eller pivotdiagrammet – uden at skulle lave de store formler.

Læs mere

Kursusdatoer

Grundlæggende Excel VBA kursus

På dette Excel VBA kursus, lærer du at automatisere dit arbejde med programmering i Excel. Indledningsvis lærer du om programmering af makroer i Excel. Dette giver dig en god forståelse for VBA programmerings sproget. Du vil lære at oprette automatiserede rutiner med Excel VBA Programmering, med indbyggede løkker og betingelser, samt Dialog bokse til brugerinput eller brugerinformation.

Læs mere

Grundlæggende Powerpoint kursus

Med dette PowerPoint kursus får du et godt kendskab til de mest relevante og brugte funktioner i programmet. Du vil lære at oprette flotte og stilrene præsentationer, hvor vi har fokus på at budskabet skal fange tilhørerne.

Læs mere

Kursusdatoer

>EventList2017Dev
Joachim Dauegaard

Joachim Dauegaard

Uddannelseschef

Du er velkommen til at kontakte mig hvis du har spørgsmål til vores kurser og uddannelser.

Telefon: 7027 0026

Mail: jd@opkurser.dk