Moms kurser & Skat kurser | Kursus om skattefradrag, afgifter m.m.
Moms, Skat og Afgifter

Moms, Skat og Afgifter

Vores kurser i moms og afgifter er for dig, der arbejder med dansk moms, moms ved EU-handel og moms ved handel med 3. lande. Især købsmoms og retten til momsfradrag kan give udfordringer. Moms er i konstant udvikling, og lovændringer, domme og afgørelser kommer løbende. Derfor er det vigtigt at holde sig opdateret på momsområdet. Blandt andet barsler EU med en momsreform, der gør op med "reverse-charge"-konceptet. På vores momskurser bliver du opdateret på både teori og praksis på momsområdet.

Skift til kursus sortering
>EventList2017Dev

Kurser inden for Moms, Skat & Afgifter

Moms er blevet et højaktuelt og prioriteret emne på dagsordenen. Såvel i EU, som hos politikere, myndigheder og virksomheder.

På vores momskurser fokuserer vi på aktuelle temaer, SKATs udmeldte kontrolområder, og generelle risikoområder inden for momsområdet, som er åbne for skøn og fortolkninger, og som i sidste ende derfor også kan blive en økonomisk risiko for virksomheden. Risikoområder som f.eks. privat brug af virksomheden aktiver, kantinemoms, motorkøretøjer, fast ejendom, reklame, repræsentation, sponsorater, momsrefusion fra udlandet, EU-handel, indenlandsk omvendt betalingspligt og meget mere. Det spørgsmål vi hører oftest på vores momskurser er "Hvad er momsfradraget for dét?" På vores momskurser får du svar på alle dine spørgsmål.

 

Kurser og uddannelse

  • Du modtager et kursusbevis efter hvert kursus.
  • Tag kurser enkeltvis - eller som led i enuddannelse, hvor du modtager et certifikat.
  • En uddannelse skal være afsluttet inden for en 2-årig periode.
  • Du kan med stor fordel benytte rabatkort og deltage på op til dobbelt så mange kurser.
  1. Vælg kurser

    Vælg mindst fire kurser nedenfor til din egen uddannelse.

  2. Modtag certifikat

    Efter deltagelse på kurserne modtager du et certifikat på, at du har gennemført uddannelsen inden for moms, skat og afgifter.

Andreas Stahlberg

Andreas Stahlberg

Seniorkonsulent

Du er velkommen til at kontakte mig angående:

Telefon: 7027 0026
Mail: as@opkurser.dk