Online kurser for alle | Lær om Microsoft Teams , OneNote, OneDrive, Excel mv.
Online kurser

Online kurser

Vores dygtige konsulenter har sammensat nogle spændende online kurser. Vores instruktører er tilstede online under hele kurset så du har mulighed for at stille spørgsmål. Når du tilmelder dig, sender vi dig et link, som du skal bruge for at få forbindelse til underviseren. Nemt og enkelt. Se vores udvalg af de populære online kurser herunder.

Excel Bogholdere

Dette online kursus er målrettet til medarbejdere i økonomifunktioner. På kurset indgår eksempler på opgaver, som er typiske i bogholderiet og økonomiafdelingen, så det indlærte kan tages i brug efter kurset.

Læs mere

Excel Grundlæggende

På dette online kursus lærer du de grundlæggende færdigheder i Excel. Avancerede formler, sortering og filtrering af lister, tabeller, formateringer og diagrammer.

Læs mere

Excel VBA

På dette online kursus introduceres du til de vigtigste byggesten i VBA-programmering.

Læs mere

Excel Videregående

På dette online kursus lærer du avancerede funktioner i Excel. Der er fokus på funktioner til at behandle større datamængder, så som opslagsfunktioner, beregninger, fremhævning, opstillinger med Pivottabeller, sortering og filtrering.

Læs mere

Håndtering af store data med Pivottabeller

På dette online kursus lærer du helt fra bunden at oprette Pivottabeller med henblik på at analysere data. Du vil kunne forstå den logiske opbygning og indretning af Pivottabeller.

Læs mere

Microsoft Teams

På dette online kursus lærer du at benytte Microsofts nye samarbejdsværktøj, Teams. Med Teams kan du samarbejde med kollegaer og/eller kontakter uden for din organisation (gæster) - I kan dele filer og arbejde i samme fil, flere personer samtidigt. Desuden kan I kommunikere enten i et Team, i en Chat eller lave et video-møde med 2 eller flere deltagere.

Læs mere

OneDrive

På dette Online kursus lærer du hvad OneDrive er. Du vil kunne gemme dine filer i skyen og dele dem med andre. Desuden vil du kunne sætte synkronisering op, så filerne også er tilgængelige på din PC.

Læs mere

OneNote

På dette online kursus lærer du at bruge OneNote, så du efterfølgende kan have alle dine notater samlet ét sted, dele dem samt let søge efter konkrete notater.

Læs mere
>EventList2017Dev

Online kurser hos Økonomi & Personale Academy

Et online kursus er et kursus afholdt af rigtige instruktører, som du kan stille spørgsmål mv.

Vi tager det bedste fra kursuslokalet og sender det via vores online undervisningsprogram direkte til dig på dit kontor, eller hvor end du måtte sidde.

Det eneste du skal gøre er, at åbne for det link vi sender til dig efter din tilmelding, sørge for et headset og ellers læne dig tilbage og blive klogere.

Det lyder enkelt, det er det også! 

Kort fortalt...

  • Vi sørger for "online klasselokale"
  • Vores instruktører er tilstede online under hele kurset
  • Du modtager kursusbevis efter endt kursus
Joachim Dauegaard

Joachim Dauegaard

Uddannelseschef

Du er velkommen til at kontakte mig angående:

Telefon: 7027 0026
Mail: jd@opkurser.dk