GDPR Master Class | Bred uddannelse inden for persondata
GDPR - Master Class

GDPR - Master Class

GDPR – Master Class er et forløb med to kursusdage og 4 netværksmøder, som kombinerer regler og praktik inden for GDPR/Persondata. Uddannelsen varetages af specialister og rådgivere inden for GDPR området. Økonomi & Personale Academy udsteder et Master Class uddannelsesbevis, når uddannelsen er gennemført.

Databeskyttelse i ansættelsesforhold

Kurset har fokus på de ansættelsesretlige krav til håndtering af virksomhedens personoplysninger, herunder håndtering af personalesager, overvågning af ansatte, ansattes brug af sociale medier i og uden for arbejdstiden og andre personalerelaterede aktiviteter. Med den ny persondataforordning implementeres danske særregler på det ansættelsesretlige område (udmøntning af artikel 88 i forordningen). På kurset gennemgås de ændringer dette medfører i forhold til de nugældende regler.

Læs mere

GDPR i praksis - compliance og dokumentation

Reglerne for behandling af personoplysninger er trådt i kraft 25. maj 2018. De første bødeforlæg fra datatilsynet lægger op til bøder i millionklassen. Mange hundrede sager er allerede planlagt af tilsynet.Mange Databehandleraftaler bør laves om som en konsekvens af at EU netop har underkendt Datatilsynets Databehandleraftale.På kurset gennemgås de opgaver, som bør prioriteres, dels i forhold til opfyldelse af lovens krav og dels i forhold til de områder, som Datatilsynet har valgt at føre tilsyn med. Herunder vil der være fokus på hvilke dokumenter, politikker, processer mv. som er vigtige at have styr på af hensyn til opfyldelse af GDPR kravene.

Læs mere

Håndtering af medarbejdere i forhold til GDPR (Netværk - Persondata)

Dagens hovedtema for årets andet møde i netværksgruppen, vil være håndtering af medarbejdere i forhold til GDPR - herunder tillidsrepræsentanter samt privatlivspolitik for medarbejdere. Netværket trækker på en række faglige eksperter, herunder advokat Jon Lauritzen, DLA Piper, advokat Reza Ahmadian, Kromann Reumert og Rami Chr. Sørensen, DJØF.

Læs mere

Kursusdatoer

Nyeste praksis, seneste afgørelser og domme (Netværk Persondata)

Dagens hovedtema på årets sidste møde vil være gennemgang og diskussion af nyeste praksis fra Datatilsynet, herunder inkl. seneste afgørelser og domme. Netværket trækker på en række faglige eksperter, herunder advokat Jon Lauritzen, DLA Piper, advokat Reza Ahmadian, Kromann Reumert og Rami Chr. Sørensen, DJØF.

Læs mere

Kursusdatoer

Opfølgning på, og revision af, databehandleraftaler (Netværk Persondata)

Hovedtemaet for dagen på årets tredje møde vil være opfølgning på, og revision af, databehandleraftaler. Netværket trækker på en række faglige eksperter, herunder advokat Jon Lauritzen, DLA Piper, advokat Reza Ahmadian, Kromann Reumert og Rami Chr. Sørensen, DJØF.

Læs mere

Kursusdatoer

>EventList2017Dev

Praktisk information

  • Brug uddannelseskort til GDPR – Master Class
  • Uddannelsen koster 15.000 kr. ved brug af uddannelseskort til 2 kurser og 4 netværksmøder
  • Ansvarlig for uddannelse: Director Andreas Stahlberg, Økonomi & Personale Academy, tlf.: 5043 5043
  • Instruktører: Advokat Reza Ahmadian, Kromann Reumert, advokat (H) Jon Lauritzen, DLA Piper og Rami Chr. Sørensen, DJØF
  • Kontakt: Uddannelseschef Joachim Dauegaard, Økonomi & Personale Academy, tlf.: 2270 0026
  • Deltagere på Master Class-uddannelsen tilbydes optagelse i Økonomi & Personales Persondatanetværk
Andreas Stahlberg

Andreas Stahlberg

Director

Du er velkommen til at kontakte mig hvis du har spørgsmål til uddannelsen.

Telefon: 5043 5043
Mail: as@opkurser.dk