Kurser om den nye persondataforordning | Persondata kursus
Persondata

Persondata

Kurserne er rettet mod ansatte i private og offentlige virksomheder, enten som ledere eller som ansatte med ansvar for håndtering af virksomhedens persondata. Med den ny persondataforordning skal alle virksomheder - offentlige som private - leve op til en række nye krav og kunne dokumentere at disse krav til håndtering af persondata efterleves.

Persondata - praktisk implementering - Et fagligt netværk (København)

Formålet med netværket er at sikre en praktisk implementering af reglerne om persondata i din virksomhed og give svar på de spørgsmål, som dette løbende giver anledning til. Netværket vil behandle de juridiske, organisatoriske og tekniske udfordringer, som implementeringen af forordningen medfører. Netværket trækker på en række faglige eksperter, herunder advokat Jon Lauritzen, DLA Piper

Læs mere

Kursusdatoer

Persondata - praktisk implementering - Et fagligt netværk (Aarhus)

Formålet med netværket er at sikre en praktisk implementering af reglerne om persondata i din virksomhed og give svar på de spørgsmål, som dette løbende giver anledning til. Netværket vil behandle de juridiske, organisatoriske og tekniske udfordringer, som implementeringen af forordningen medfører. Netværket trækker på en række faglige eksperter, herunder advokat Jon Lauritzen, DLA Piper og Frederik Helweg Larsen, Devoteam.

Læs mere

Kursusdatoer

Persondata i ansættelsesforhold

Kurset har fokus på den ansættelsesretlige krav til håndtering af virksomhedens personoplysninger, herunder håndtering af personalesager, overvågning af ansatte, ansattes brug af sociale medier i og uden for arbejdstiden og andre personalerelaterede aktiviteter. Med den ny persondataforordning implementeres danske særregler på det ansættelsesretlige område(udmøntning af artikel 88 i forordningen). På kurset gennemgås de ændringer dette medfører i forhold til de nugældende regler.

Læs mere

Persondataforordningen – dokumentationskrav og regler

Reglerne for behandling af personoplysninger er trådt i kraft 25. maj 2018. De første bødeforlæg fra datatilsynet lægger op til bøder i millionklassen. Mange hundrede sager er allerede planlagt af tilsynet. På kurset gennemgås de opgaver, som bør prioriteres, dels i forhold til opfyldelse af lovens krav og dels i forhold til de områder, som Datatilsynet har valgt at føre tilsyn med. Kurset har stor relevans for alle ansatte som arbejder med virksomhedens persondata,

Læs mere
>EventList2017Dev

Kurser i Persondata

I 2019 har vi tilrettelagt følgende program:

  • Persondata i ansættelsesretten - en praktisk implementering
  • Persondataforordningen - dokumentationskrav og regler

Kurser og uddannelse

  • Deltag på to kurser og få certifikat på, at du har gennemført persondataspecialist - uddannelsen
  • Uddannelsen skal være afsluttet inden for en 2 årig periode
  • Du kan med stor fordel benytte rabatkort og få op til dobbelt så mange kurser
  1. Vælg kurser

    Vælg mindst to kurser på denne side til din uddannelse.

  2. Modtag certifikat

    Vi holder styr på, hvilke kurser du deltager på, og udsteder certifikat efter endt uddannelse.

Per Hoffmann

Per Hoffmann

Ansvarlig for Persondata

Du er velkommen til at kontakte mig angående:

Telefon: 7027 0026
Mail: ph@opkurser.dk