Kurser om den nye persondataforordning | Persondata kursus
Persondata

Persondata

Kurser og Uddannelser

Kurser i Persondata 

Kurserne er rettet mod ansatte i private og offentlige virksomheder, enten som ledere eller som ansatte med ansvar for håndtering af virksomhedens persondata. Med den ny persondataforordning skal alle virksomheder - offentlige som private - leve op til en række nye krav og kunne dokumentere at disse krav til håndtering af persondata efterleves

I 2019 har vi tilrettelagt følgende program:

  • Den digitale arbejdsplads og ansættelsesretten
  • Persondata - i ansættelsesretten
  • Persondataforordningen - dokumentationskrav og regler
  • Personoplysninger og datasikkerhed

Kurser og uddannelse

  • Deltag på fire kurser og få certifikat på, at du har gennemført persondataspecialist - uddannelsen
  • Uddannelsen skal være afsluttet inden for en 2 årig periode
  • Du kan med stor fordel benytte rabatkort og få op til dobbelt så mange kurser
  1. Vælg kurser

    Vælg mindst fire kurser på denne side til din uddannelse.

  2. Modtag certifikat

    Vi holder styr på, hvilke kurser du deltager på, og udsteder certifikat efter endt uddannelse.

Dorte Groenne Hoffmann

Dorte Grønne Hoffmann

Ansvarlig for Persondata

Du er velkommen til at kontakte mig angående:

Telefon:  23 36 28 46
Mail:  dgh@opkurser.dk

Læg kursusforløb i kurven

Vælg de kurser din uddannelse skal bestå af og tryk på knappen "Læg kursusforløb i kurven"

Den digitale arbejdsplads og ansættelsesretten

Brugen af sociale medier, overvågning af afsatte, ytringsfrihed og loyalitetspligt, beskyttelse mod misbrug af personoplysninger mv. er hovedtemaer på kursus om ansættelsesforhold og digitalisering.

Læs mere

Kursusdatoer

04. marts 2019
København
06. marts 2019
Vejle
13. august 2019
København
14. august 2019
Aarhus

Persondata - i ansættelsesretten

Kurset har fokus på den ansættelsesretlige krav til håndtering af virksomhedens personoplysninger, herunder håndtering af personalesager, overvågning af ansatte, ansattes brug af sociale medier i og uden for arbejdstiden og andre personalerelaterede aktiviteter. Med den ny persondataforordning implementeres danske særregler på det ansættelsesretlige område(udmøntning af artikel 88 i forordningen). På kurset gennemgås de ændringer dette medfører i forhold til de nugældende regler.

Læs mere

Kursusdatoer

15. april 2019
København
16. april 2019
Aarhus
17. september 2019
København
18. september 2019
Vejle

Persondata - praktisk implementering - Et fagligt netværk (København)

Formålet med netværket er at sikre en praktisk implementering af reglerne om persondata i din virksomhed og give svar på de spørgsmål, som dette løbende giver anledning til. Netværket vil behandle de juridiske, organisatoriske og tekniske udfordringer, som implementeringen af forordningen medfører. Netværket trækker på en række faglige eksperter, herunder advokat Jon Lauritzen, DELACOUR og Frederik Helweg Larsen, Devoteam.

Læs mere

Kursusdatoer

07. januar 2019
København

Persondata - praktisk implementering - Et fagligt netværk (Aarhus)

Formålet med netværket er at sikre en praktisk implementering af reglerne om persondata i din virksomhed og give svar på de spørgsmål, som dette løbende giver anledning til. Netværket vil behandle de juridiske, organisatoriske og tekniske udfordringer, som implementeringen af forordningen medfører. Netværket trækker på en række faglige eksperter, herunder advokat Jon Lauritzen, DELACOUR og Frederik Helweg Larsen, Devoteam.

Læs mere

Kursusdatoer

25. april 2019
Aarhus

Persondataforordningen – dokumentationskrav og regler

Reglerne for behandling af personoplysninger er trådt i kraft 25. maj 2018. Datatilsynet har planlagt deres tilsyn for resten af 2018. På kurset gennemgås de opgaver, som bør prioriteres, dels i forhold til opfyldelse af lovens krav og dels i forhold til de områder, som Datatilsynet har valgt at føre tilsyn med.

Læs mere

Kursusdatoer

18. marts 2019
København
19. marts 2019
Silkeborg
04. september 2019
København
05. september 2019
Vejle

Persondataforordningen - Modul 1 af 4: Principper for behandling af persondata

Kurset har særlig fokus på principper for behandling af persondata, herunder bl.a. persondatarettens vigtigste begreber, princippet om lovlighed, rimelighed og transparens mv.

Læs mere

Kursusdatoer

06. maj 2019
København

Persondataforordningen - Modul 2 af 4: Dokumentationskrav og behandlingsgrundlag

Kurset har særlig fokus på dokumentationskrav, og hvordan behandlingsgrundlag overholdes i praksis, herunder bl.a. følsomme oplysninger, lovovertrædelser, datafortegnelse mv.

Læs mere

Kursusdatoer

09. maj 2019
København

Persondataforordningen - Modul 3 af 4: Registreredes rettigheder og datasikkerhed

Kurset har særlig fokus på registreredes rettigheder og datasikkerhed herunder bl.a. oplysningspligt, indsigtsretten, risikovurdering, sikkerhedsbrud mv.

Læs mere

Kursusdatoer

13. maj 2019
København

Persondataforordningen - Modul 4 af 4: Databehandlere, overførsler til tredje lande og øvrige krav

Kurset har særlig fokus på hvornår man er databehandler, fælles dataansvar på facebook og sociale medier, overførsler til tredje lande, privacy shield, øvrige krav som ikke rammer alle virksomheder mv.

Læs mere

Kursusdatoer

16. maj 2019
København

Personoplysninger og datasikkerhed

Dette kursus har som formål at give praktiske redskaber til implementering af passende sikkerhedsforanstaltninger og forslag til hvordan virksomhedens sikkerhedspolitik kan udformes. På kurset får du indblik i hvad der forstås ved fysisk, teknisk og organisatorisk sikkerhed og hvilke sikkerhedsforanstaltninger, som må anses for at være passende i forhold til forordningens krav. På kurset præsenteres du for en række teknikker og metoder, som skal sikre at behandlingskravene i forordningen efterleves. Kort sagt giver vi indblik i hvordan ”compliance arbejdet” gribes an.

Læs mere

Kursusdatoer

03. april 2019
København
10. april 2019
Vejle
>EventList2017Dev