Kurser om den nye persondataforordning | Persondata kursus
GDPR/Persondata

GDPR/Persondata

På tre kursusdage gennemgås reglerne for behandling af persondata. Kurserne behandler ”de registreredes rettigheder”, ”den dataansvarliges pligter” samt de særregler, som er indført i forhold til ”persondata i ansættelsesforhold”. Kurserne kan tages enkeltvis eller som en del af GDPR MasterClass over tre kursusdage.

Persondata - i ansættelsesforhold

I databeskyttelsesloven er der indført særlige regler på det ansættelsesretlige område. På kurset gennemgås betydningen af disse regler i ansættelsesforholdet. Kurset har fokus på de ansættelsesretlige krav til håndtering af virksomhedens personoplysninger, oplysninger i relation til ansættelseskontrakten, håndtering af personalesagen, samtykke, oplysningspligt, indsigtsret, helbredsoplysninger, sletningsregler, ansattes brug af sociale medier i og uden for arbejdstiden og andre personalerelaterede aktiviteter. Endvidere gennemgås regler når den ansatte arbejder hjemmefra samt Datatilsynets tilsyn og kontrol med personaleoplysninger. Der udstedes GDPR MasterClass bevis ved gennemførelse af følgende kurser: "Persondata - kend reglerne", "Persondata - den dataansvarliges pligter" og "Persondata - i ansættelsesforhold".

Læs mere

Persondata - Kend reglerne

På kurset gives en bred gennemgang af reglerne for behandling af persondata. Herunder vil der være særlig fokus på den registreredes rettigheder - retten til indsigt, berigtigelse, sletning, indsigelser etc. Der udstedes GDPR MasterClass bevis ved gennemførelse af følgende kurser: "Persondata - kend reglerne", "Persondata - den dataansvarliges pligter" og "Persondata - i ansættelsesforhold".

Læs mere

Persondata - nyheder og aktuelle temaer

Kurset samler op på nyheder og aktuelle temaer inden for persondataområdet samt forhold der erfaringsmæssigt giver anledning til udfordringer i forhold til virksomhedernes beskyttelse af persondata.

Læs mere

Persondata - registreredes rettigheder og den dataansvarliges pligter

På kurset gennemgås den registreredes rettigheder og den dataansvarliges pligter i behandlingen af persondata. Herunder om retten til indsigt, indsigelser og berigtigelse, sletning mv. Endvidere behandles kravene til en sikker databehandling, krav til systemdesign, indbyggede kontroller, pligt til underretning/anmeldelse ved brud på datasikkerheden, oplysningspligten, udarbejdelse af konsekvensanalyser vedrørende databeskyttelse, krav om udpegning af DPO´er etc. Kurset indgår som del af GDPR MasterClass uddannelsen.

Læs mere
>EventList2017Dev
Joachim Dauegaard

Joachim Dauegaard

Uddannelseschef

Du er velkommen til at kontakte mig hvis du har spørgsmål til uddannelsesprogrammer eller kurser generelt.

Telefon: 7027 0026 / 2270 0026
Mail: jd@opkurser.dk