Kurser om den nye persondataforordning | Persondata kursus
Persondata

Persondata

Kurser og Uddannelser

Persondata 

Kurserne er rettet mod ansatte i private og offentlige virksomheder, enten som ledere eller som ansatte med ansvar for håndtering af virksomhedens persondata. Med den ny persondataforordning skal alle virksomheder - offentlige som private - leve op til en række nye krav og kunne dokumentere at disse krav til håndtering af persondata efterleves

I 2018 har vi tilrettelagt følgende program:

  • EU-persondataforordningen -lær og forstå reglerne 
  • Persondata - om krav til dokumentation og aftaler 
  • Persondata - om informationssikkerheder og databeskyttelse 
  • Persondata - i ansættelsesretten

Kurser og uddannelse

  • Deltag på fire kurser og få certifikat på, at du har gennemført persondataspecialist - uddannelsen
  • Uddannelsen skal være afsluttet inden for en 2 årig periode
  • Du kan med stor fordel benytte rabatkort og få op til dobbelt så mange kurser
  1. Vælg kurser

    Vælg mindst fire kurser på denne side til din uddannelse.

  2. Modtag certifikat

    Vi holder styr på, hvilke kurser du deltager på, og udsteder certifikat efter endt uddannelse.

Per Hoffmann

Per Hoffmann

Ansvarlig for Persondata

Du er velkommen til at kontakte mig angående:

Telefon: 2825 0026
Mail: ph@opkurser.dk

Læg kursusforløb i kurven

Vælg de kurser din uddannelse skal bestå af og tryk på knappen "Læg kursusforløb i kurven"

Den digitale arbejdsplads og ansættelsesretten

Brugen af sociale medier, overvågning af afsatte, ytringsfrihed og loyalitetspligt, beskyttelse mod misbrug af personoplysninger mv. er hovedtemaer på kursus om ansættelsesforhold og digitalisering.

Læs mere

Kursusdatoer

04. marts 2019
København
06. marts 2019
Vejle
13. august 2019
København
14. august 2019
Aarhus

Persondata - i ansættelsesretten

Kurset har fokus på den ansættelsesretlige krav til håndtering af virksomhedens personoplysninger, herunder håndtering af personalesager, overvågning af ansatte, ansattes brug af sociale medier i og uden for arbejdstiden og andre personalerelaterede aktiviteter. Med den ny persondataforordning implementeres danske særregler på det ansættelsesretlige område(udmøntning af artikel 88 i forordningen). På kurset gennemgås de ændringer dette medfører i forhold til de nugældende regler.

Læs mere

Kursusdatoer

15. april 2019
København
16. april 2019
Aarhus
17. september 2019
København
18. september 2019
Vejle

Persondataforordningen – dokumentationskrav og regler

Reglerne for behandling af personoplysninger er trådt i kraft 25. maj 2018. Datatilsynet har planlagt deres tilsyn for resten af 2018. På kurset gennemgås de opgaver, som bør prioriteres, dels i forhold til opfyldelse af lovens krav og dels i forhold til de områder, som Datatilsynet har valgt at føre tilsyn med.

Læs mere

Kursusdatoer

18. marts 2019
København
19. marts 2019
Silkeborg
04. september 2019
København
05. september 2019
Vejle

Personoplysninger og datasikkerhed

Dette kursus har som formål at give praktiske redskaber til implementering af passende sikkerhedsforanstaltninger og forslag til hvordan virksomhedens sikkerhedspolitik kan udformes. På kurset får du indblik i hvad der forstås ved fysisk, teknisk og organisatorisk sikkerhed og hvilke sikkerhedsforanstaltninger, som må anses for at være passende i forhold til forordningens krav. På kurset præsenteres du for en række teknikker og metoder, som skal sikre at behandlingskravene i forordningen efterleves. Kort sagt giver vi indblik i hvordan ”compliance arbejdet” gribes an.

Læs mere

Kursusdatoer

03. april 2019
København
10. april 2019
Vejle
>EventList2017Dev