Excel - Avanceret - Tilmeld dig 2-dagskursus her
EventDetailsDEV
Conference:excel_powerpivot
ConferenceId:3636343---OPERSONAL
Event:aarhus_2023_06_01
EventId:6394189---OPERSONAL

Excel - Avanceret

Du lærer at arbejde med avancerede funktioner i Excel. Du vil lære at bruge kontrolelementer i form at kombinationsbokse og skalafelter. Du vil lære at bruge PowerQuery til dataimport og PowerPivot som gør det muligt at analysere store mængder data fra forskellige datakilder, som vi vil kombinere. Desuden vil du lære at opsætte et Dashboard med bla. kort og speedometerdiagrammer, slette og distribuere makroer. Endelig vil du få en kort introduktion til programmeringsværktøjet Visual Basic for Applications (VBA).
 
Programpunkter:
  • Avancerede funktioner
  • PowerQuery
  • PowerPivot
  • Dashboard
  • Kontrolelementer
  • Avancerede diagrammer
  • Introduktion til Makro programmering
Undervisere
Undervisningen sker i samarbejde med Officekursus.dk, som er et konsulenthus med speciale i Microsoft 365 herunder Excel. I mere end 15 år har Officekursus.dk løst opgaver for en lang række virksomheder i Danmark. Undervisernes erfaring er oparbejdet gennem praktisk erfaring fra jobs hvor Excel har spillet en stor rolle. Udover at undervise, arbejder de med udviklingsopgaver i Excel. Det giver en stærk kombination af forretningsforståelse og teknisk indsigt. Underviserne har udover en stor teknisk indsigt i Excel også den evne at de forstår at formidle og gøre det komplekse forståeligt.
 
Instruktør:
Certificeret MS Office Specialist Jesper Staghøj, Officekursus.dk

Excel - Grundlæggende

På kurset gennemgås de helt grundlæggende funktioner og værktøjer i Excel. Du vil lære om indtastning, redigering og formatering af data og du vil lære at oprette, redigere formler – både almindelig ”købmandsregning” men også få en introduktion til nogle af de indbyggede funktioner. Du vil lære at arbejde grundlæggende med databaselignende data som kan sorteres og filtreres, og du vil lære at præsentere data i diagrammer, samt klargøre data til udskrivning.

Excel - Pivottabeller

Lær at bruge Pivottabeller som et værktøj til at opsætte data på en overskuelig måde. Du vil spare tid på at analysere og overskue, dine ofte store data mængder, direkte i pivottabellen eller pivotdiagrammet – uden at skulle lave de store formler.

Excel - Videregående

Kurset henvender sig til personer der allerede har et kendskab til Excel svarende til godt grundlæggende Excel niveau, og som på kort tid ønsker at blive introduceret til Excels avancerede muligheder.

Få op til dobbelt så mange kurser for pengene

Vores rabatkort kan bruges af alle virksomhedens ansatte

Tid & Sted

01. juni -
02. juni
Aarhus
2 dage
DKK 7.500,00
Ekskl. moms
Pris fra kr. 3.000,00 ved brug af rabatkort
Tilmeld

Sted: Aarhus

Andre datoer

Vælg en anden dato herunder

30. maj -
31. maj
Hovedstaden

Ledige pladser

Få pladser

Ingen pladser

Har du spørgsmål eller brug for hjælp: