Excel - Videregående - Tilmeld dig 2-dagskursus her
EventDetailsDEV
Conference:excel_videregaaende
ConferenceId:1699874---OPERSONAL
Event:aarhus_2023_04_12
EventId:6394174---OPERSONAL

Excel - Videregående

Kurset forudsætter et grundlæggende kendskab til excel.

Vi går dybere ned, og arbejder med formler og mere komplekse og meget nyttige funktioner til matematiske og Statistiske beregninger samt funktioner til opslag, analyser og funktioner der kan arbejde med tekst og datoer mv. Du vil lære hvordan du kan kombinere og indbygge funktionerne i hinanden.
Der arbejdes hovedsageligt med tabeller som datagrundlag for forskellige funktioner, der er nyttige når vi arbejder med større mængder af data. I dette modul lærer du også at sikre dine data med valideringsmuligheder samt visualisere dine data med betinget formatering, så øjne kan spotte vigtige værdier.
 
Programpunkter:
  • Arbejdet med formler
  • Tabeller
  • Funktioner
  • Formateringer
  • Dubletter
  • Datavalidering
  • Arbejdet med store data
Undervisere
Undervisningen sker i samarbejde med Officekursus.dk, som er et konsulenthus med speciale i Microsoft 365 herunder Excel. I mere end 15 år har Officekursus.dk løst opgaver for en lang række virksomheder i Danmark. Undervisernes erfaring er oparbejdet gennem praktisk erfaring fra jobs hvor Excel har spillet en stor rolle. Udover at undervise, arbejder de med udviklingsopgaver i Excel. Det giver en stærk kombination af forretningsforståelse og teknisk indsigt. Underviserne har udover en stor teknisk indsigt i Excel også den evne at de forstår at formidle og gøre det komplekse forståeligt.
 
Instruktør:
Certificeret MS Office Specialist Jesper Staghøj, Officekursus.dk

Excel - Bogholdere (2 dage)

Kursets formål er at udbygge deltagernes grundlæggende viden om MS Excel med teknikker og metoder, som kan benyttes til løsning og opbygning af en række brugbare økonomimodeller og andre almindelige rutiner.

Excel - Controllere (2 dage)

Kursets formål er at give dig indblik i nogle af de mere avancerede faciliteter i Excel, dataimport, automatisering og rapportering. Kurset omfatter masser af tips og tricks i forbindelse med Excel, samt nyttige ”Workarounds”, der lader dig udføre ting Excel ikke selv kan.

Excel - Grundlæggende

På kurset gennemgås de helt grundlæggende funktioner og værktøjer i Excel. Du vil lære om indtastning, redigering og formatering af data og du vil lære at oprette, redigere formler – både almindelig ”købmandsregning” men også få en introduktion til nogle af de indbyggede funktioner. Du vil lære at arbejde grundlæggende med databaselignende data som kan sorteres og filtreres, og du vil lære at præsentere data i diagrammer, samt klargøre data til udskrivning.

Få op til dobbelt så mange kurser for pengene

Vores rabatkort kan bruges af alle virksomhedens ansatte

Tid & Sted

12. april -
13. april
Aarhus
2 dage
DKK 7.500,00
Ekskl. moms
Pris fra kr. 3.000,00 ved brug af rabatkort
Tilmeld

Sted: Aarhus

Andre datoer

Vælg en anden dato herunder

19. april -
20. april
Hovedstaden

Ledige pladser

Få pladser

Ingen pladser

Har du spørgsmål eller brug for hjælp: