Implementering af persondata - praktiske udfordringer (Netværk - Persondata)
>EventDetailsDEV
Conference:implementering_af_persondata_praktiske_udfordringer_netvaerk_persondata
ConferenceId:4833397---OPERSONAL
Event:

Implementering af persondata - praktiske udfordringer (Netværk - Persondata)

Hovedemne for dagen:

På årets første møde har vi fokus på de praktiske udfordringer ifm. Implementeringen i jeres virksomheder.

 

Emnet fastsættes af gruppen og kan ændres frem til mødedato i henhold til ønsker og/eller nyheder inden for fagområdet.


Dagsorden:

  •  Velkomst v/ Joachim Dauegaard
  • Praktisk info mv. v/Jon

  • ”Bordet rundt”….

  • Dagens hovedtema v/ Jon Lauritzen. Bl.a. kommer vi ind på:

  • Praktiske udfordringer ifm. Implementering

  • Sikkerhedsbrud og anmeldelse

  • Standardkontraktsbestemmelser vedtaget af Datatilsynet

  • Datatilsynets afholdte tilsyn siden den 25. maj 2018

  • Datatilsynets håndhævelse af persondatareglerne

  • Opdatering på Datatilsynets planlagte tilsyn i 2020

  • Nyeste afgørelser og vejledninger fra tilsynsmyndigheder i Danmark og andre EU-lande. Herunder ny vejledning om databeskyttelse og ansættelsesforhold

  • Eventuelt, herunder mødedatoer og hovedtemaer for 2020

  • Afrunding  - slut ca. kl. 11.30

   

Mødeleder:     Joachim Dauegaard, Økonomi & Personale Academy

Facilitator:       Jon Lauritzen, Advokat og partner, DLA Piper Denmark


Få op til dobbelt så mange kurser for pengene

Vores rabatkort kan bruges af alle virksomhedens ansatte

Vi har desværre ingen planlagte datoer for dette kursus. Se vores kursusoversigt for alternativer
Har du spørgsmål eller brug for hjælp: