Konflikthåndtering - Tilmeld dig her
EventDetailsDEV
Conference:konflikthåndtering
ConferenceId:5940286---OPERSONAL
Event:
EventId:5940289---OPERSONAL

Konflikthåndtering

Konflikter og uenighed er en uundgåelig del af livet. Vi oplever at blive følelsesmæssigt kapret, vi kan miste overblik og handle uhensigtsmæssigt. Ofte er det efterfølgende er det tydeligt, hvad vi burde have gjort, men måske ikke havde mod til. For at forstå vores adfærd i konfliktsituationer, kan vi bruge indsigter fra forskningen om hjernen.

Gennem vores liv bliver der skabt en række unikke hjernebindinger, som bestemmer, hvordan vi oplever verden og indgår i konflikter. Ønsker vi at ændre måden vi håndterer konflikter, så skal vi lave om på vores hjernebindinger og danne ny. Derfor skal vi byde konflikten velkommen og fokuserer på, hvad vi kan lære af den?

Kurset i konflikthåndtering fokuserer på, hvordan du som menneske, kollega og leder, kan håndtere konfliktsituationer, der opstår på arbejdspladsen og i almindelighed, anderledes.

MÅLGRUPPE:
Kurset henvender sig til medarbejdere og ledere, der vil være bedre til at indgå i konflikter på arbejdspladsen og i det daglige.

INDHOLD:
Vores kursus i konflikthåndtering indeholder:
  • Hvad giver konflikter?
  • Dine erfaringer
  • Er du nysgerrig?
  • Følelsernes indflydelse – er du blevet kapret?
  • Kommer du med problemer eller løsninger?
  • Reaktioner under konflikter
De enkelte emner behandles i teori og praksis – vekslende mellem korte oplæg, diskussioner og øvelser.

Aktuel HR Jura

Kurset har særlig fokus på ansættelsesretlige nyheder det seneste år og det ny lovprogram 2021/22. Der er aftalt ny barselsreform med mange ændringer herunder om øremærket barsel. Loven er fremsat og vedtages i starten af den nye år. Nye krav til ansættelseskontrakter i 2022 bliver konsekvensen af nyt EU direktiv om minimumsrettigheder og gennemsigtighed i ansættelsesforhold.

Psykisk arbejdsmiljø - Regler, tilsyn mv.

Ny arbejdsmiljølov fra nytår 2020. Ny vejledning om krænkelser. Arbejdstilsynets tilsyns- og vejledningsopgaver og kravene til arbejdsgiver. COVID-19 konsekvenser på arbejdsmiljøet. Nye regler om kompetencepåbud fra 1. april 2021. Ny bekendtgørelse fra arbejdstilsynet om regler og pligter for arbejdsgivers håndtering af psykisk arbejdsmiljø.

Stresshåndtering

På kurset går vi i dybden med stress og pres, og undersøger en række metoder til at håndtere stress – både personligt og i forholdet til kollegaer og familie.

Få op til dobbelt så mange kurser for pengene

Vores rabatkort kan bruges af alle virksomhedens ansatte

Tid & Sted

23. august
Hovedstaden
Fra 09:00 til 16:00
 
DKK 4.995,00
Ekskl. moms
Pris fra kr. 2.000,00 ved brug af rabatkort
Tilmeld

Sted: Hovedstaden

Har du spørgsmål eller brug for hjælp: