Deltag på årets konference om 'Ledelse eller manipulation' - Mads Steffensen, Jan Hellesøe m.fl.
EventDetailsDEV
Conference:manipulation
ConferenceId:4966124---OPERSONAL
Event:

Ledelse eller manipulation

Velkommen til årets store konference 2021.

Glæd dig til årets virksomhedsevent hvor engagerede og motiverende indlægsholdere med lige dele alvor og humor vil give alle noget med hjem at tænke over…. Vi kommer vidt omkring! Men vær sikker på én ting: Kedeligt bliver det ikke – alle dagens indlægsholdere er kendt for på deres egen særegne facon at få budskabet ud over rampen.  Og i år er emnet ”Ledelse eller Manipulation”….

Du bliver konstant påvirket af dine omgivelser: Ord, billeder og lyde bombarderer dine sanser.
Men hvad vigtigere er: Du bliver også konstant manipuleret. Uden du er klar over det.
Blandt kolleger, i relationer, i virksomhedsregnskaber, i virksomhedsledelse mv.

Manipulation kan koste arbejdspladser, virksomhedslukninger, trivsel på arbejdspladsen, og kan koste menneskelige tragedier. 

  • Bliver du ledt eller vildledt? 
  • Kan du spotte en manipulator?
  • Hvad kendetegner en manipulator?
  • Kan manipulation bruges positivt?
  • Når manipulation bliver farlig...

Vi ønsker alle at påvirke andres adfærd på en eller anden måde. Der er dog folk, som gør det i ekstrem grad. De vil ikke bare nøjes med at påvirke modparten – de ønsker at kontrollere dem og manipulere dem. Og det er her, at manipulationsteknikker kommer i spil. Teknikker, som du måske slet ikke bemærker.

De fleste af disse teknikker bruges i “normal” hverdagsadfærd, men det er derfor de går ubemærket hen, og det er præcis derfor, at det er så problematisk. Men de er der, og du ved ikke, hvad der sker.

Det ligger i menneskets natur: Børn manipulerer voksne, advokater manipulerer nævninge og sælgere manipulerer købere. Men når manipulationen går for vidt, bliver den destruktiv. Hvis dit liv bliver styret af en manipulator, truer det dit psykiske velbefindende.

Deltag i en inspirerende dag for hele virksomheden, og bliv klogere på manipulationens væsen. 


Konferencier:
Mads Steffensen

Indlægsholdere:

Jan Hellesøe, Peter Lund Madsen, Jens Veggerby, Niels Krøjgaard og Anders Wejrup. 
Se alle detaljer om de enkelte indlæg længere nede…


DAGENS PROGRAM

08:15 - 09:00    Tjek ind – og morgenbrød, kaffe, te mv.

09:00 - 09:10     Konferencen begynder: Velkomst ved Mads Steffensen

09:10 - 10:10     Anders Wejrup - Regnskabsmæssig manipulation i milliardklassen

10:10 - 10:20      Interview v/Mads Steffensen

10:20 - 10:35     Kaffepause

10:35 - 11:40     Niels Krøjgaard - Manipulationens psykologi

11:40 - 11:50     Interview v/Mads Steffensen

11:50 - 12:50       Frokostpause

12:50 - 13:25     Jan Hellesøe - Forførelses kunst

13:25 - 13:35     Interview v/Mads Steffensen

13:35 - 14:30     Jens Veggerby – Blind tillid

14:30 - 14:40     Interview v/Mads Steffensen

14:40 - 14:55     Kaffepause m/kage mv.

14:55 - 15:50     Peter Lund Madsen - Din forunderlige hjerne

15:50 - 16:00     Interview v/Mads Steffensen

1600…               Afrunding på dagen v/Mads Steffensen


INDLÆGSHOLDERE

Mads Steffensen – Konferencier 

Mads Steffensen er med sine mange års erfaring som TV& radiovært samt ordstyrer, en solid og stærk moderator og dilemmamester og vil derfor trygt føre os igennem dagen på hans helt særlige varme facon. 


Jan Hellesøe – Forførelses kunst

Jan Hellesøe mestrer til perfektion alle former for psykologiske manipulationer.

Nu kan du møde Jan på helt nært hold, og opleve ham udføre sine forførende manipulationer, og løfte stemningen i form af bl.a. tankeeksperimenter og andre psykologiske greb. Du vil blive forundret og så forbløffet​,​ at selv den mest forhærdede sjæl må overgive sig.

Jan Hellesøe fortæller selv, at han absolut ingen overnaturlige evner har. Til gengæld benytter han de samme teknikker, som “falske” clairvoyante gør. Disse teknikker kombinerer han med manipulation, hypnose, optiske illusioner og en god portion showmanship, når han laver sine gådefulde og til tider grænseoverskridende eksperimenter. Mange spørger om dét, Jan laver i TV, også kan laves på en livescene. Nu er der mulighed for selv at opleve det.


Peter Lund Madsen – Din forunderlige hjerne

Peter Lund Madsen er dr.med., speciallæge i psykiatri, hjerneforsker, forfatter og entertainer. Han er især kendt for sin naturvidenskabelige formidling om hjernen i forskellige radio- og tv-programmer.

Peter vil på underholdende og videnskabelig vis fortælle, hvordan du i det daglige kan udfordre din hjerne og blive bedre til at forstå menneskers adfærd - ikke mindst din egen. Du bliver klogere på hjernens fantastiske funktioner og, hvorfor der kan manipuleres med dig og din hjerne.


Jens Veggerby – Blind tillid

I 2007 mødte tidligere cykelrytter Jens Veggerby forretningsmanden Stein Bagger. Og dermed blev Veggerbys tilværelse forandret for altid. Det blev i første omgang til et forretningsbekendtskab, men senere et tæt venskab mellem Jens Veggerby og Stein Bagger. Et unikt venskab som indebar ferier sammen med familierne, familiesammenkomster og timelange oprigtige, fortrolige samtaler – troede Jens!

Jens Veggerby fortæller meget personligt og ærligt, om sit venskab med en af Danmarks største svindlere, Stein Bagger, og hvad det kostede ham at være både økonomisk og personligt involveret i Baggers svindleri. Oplev den gribende, meget bevægende og nærmest uvirkelige beretning om brudt tillid, venskab og konsekvenser. 


Niels Krøjgaard -
Manipulationens psykologi
Du bliver konstant påvirket af dine omgivelser: Ord, billeder og lyde bombarderer dine sanser. Men hvad vigtigere er: Du bliver også konstant manipuleret. Uden du er klar over det.

I dag får du mulighed for at opdage, hvor let mennesker kan påvirke hinanden, og hvordan du selv undgår at blive offer for manipulation. Niels Krøjgaard tager udgangspunkt i den nyeste forskning, og giver også et indblik i, hvordan hjernen fungerer, og hvordan man snyder sig selv. 

Niels Krøjgaard underviser bl.a. hos Rigspolitiet og Politiskolen, hvor nogle af landets bedste efterforskere bruger hans viden i forbindelse med afhøring af kriminelle m.m. Hans viden kan blive din viden! Du kan kalde Niels Krøjgaard en moderne Sherlock Holmes. Han lægger mærke til signaler i dit kropssprog, du ikke var klar over, du udsendte! Niels Krøjgaard tager dig med ind i den ægte psykologi, og giver dig 6 universelle teknikker til at påvirke folk til at føje dig.  


Anders Wejrup – Regnskabsmæssig manipulation i milliardklassen

Anders Wejrup har haft Nordisk Fjer sagen helt tæt inde på kroppen de seneste mere end 35 år. Fra 1988-1990 som adm. direktør i Nordisk Fjer Koncernen og som part i det retslige efterspil fra 1990-2002 - hertil en ufrivillig tur omkring Horserød Statsfængsel.

Anders Wejrup fortæller den nærmest ufattelige historie om en erhvervsmand, der manipulerede og førte bestyrelsen, ledelsen, revisorerne, aktionærerne, medierne, de finansielle institutioner og de ansatte m.fl. bag lyset igennem mere end 20 år. Nordisk Fjers arbejdende bestyrelsesformand Johannes Petersen kendte vejen til dette: Charme, intelligens og kompetence - tre ingredienser til at fremstå overlegen og troværdig kombineret med at han var utrolig visionær og en gudsbenådet oratorisk begavelse. Og så havde han ikke mindst evnen til at manipulere sine omgivelser i et omfang der tangerer det utrolige.

Hvordan kunne det lade sig gøre? Ifølge Anders Wejrup skal vi bemærke mønstrene hos Johannes Petersen og øvrige kendte bedragere. Deres historier er gerne et sammenkog af stærke personligheder med skjulte brister, manglende respekt for love og normer, lystløgner, mangel på anger og skyldfølelse, grådighed og inkompetence i flere lag af organisationen, høj som lav. Hertil kan tilføjes medierne, der alt for ofte lader sig forblænde af stærke personligheder og eksportsucceser – og glemmer kritikken. Og sidst men ikke mindst ministres begejstring – også politikere har en svaghed for eksportsucceser, der er for gode til at være sande.

 

Få op til dobbelt så mange kurser for pengene

Vores rabatkort kan bruges af alle virksomhedens ansatte

Dato for afholdelse

Vælg en af datoerne herunder for tilmelding

28. september
Horsens
29. september
København

Ledige pladser

Få pladser

Ingen pladser

 
DKK 3.900,00
Ekskl. moms
Pris fra kr. 2.000,00 ved brug af rabatkort
Har du spørgsmål eller brug for hjælp: