Momsfokus 2 - Kantinemoms, Hotelmoms, sponsorater mv. - Tilmeld dig kursus her
>EventDetailsDEV
Conference:momsfokus_2
ConferenceId:4811812---OPERSONAL
Event:

Momsfokus 2 - Kantinemoms, Hotelmoms, sponsorater mv.

 
 

Målgruppe:
Alle der arbejder med moms nationalt såvel som internationalt: Økonomi– og regnskabschefer samt deres medarbejdere - eller revisorer som ønsker overblik over området.

Vores Momsfokus-kurser
Der er tale om specialkurser for alle, der arbejder med moms.
Momsfokus-kurser er et forløb af kurser, der samlet set giver en meget grundig indføring i moms. På hvert kursus tager vi fire emner op, som vi går i dybden med. Lige nu finder du ud over dette, to yderligere Momsfokus-kurser i vores kursusprogram.

 

Momsfokus 1

Momsfokus 3

- Investeringsgoder
- Sammensatte leverancer

- Motorkøretøjer

- Handel med ydelser på tværs af landegrænser

 

- Fast ejendom

- Koncerninterne handler

- Delvist momsfradrag

- Regulering af momsgrundlaget

 

 

Indhold på Momsfokus 2

Kantinemoms
Kantinemomsreglerne anvendes, når virksomheder sælger mad til medarbejderne til en lavere pris end kostprisen. Ordningen indebærer, at virksomheden skal beregne salgsmoms af den pris, det koster at fremstille maden og ikke af, hvad medarbejderne faktisk betaler. Beregningen af kantinemoms kan være en særdeles udfordrende opgave. Praktiske eksempler og cases gennemgås.

 
Hotel og restauration
Der er forskellige fradragsregler på dette område. Så tungen skal holdes lige i munden. Vi kigger på mødeservering i egne lokaler, hotel  ,restaurationsydelser,  julefrokoster, teambuilding, kursusdeltagelse, firmafester og andre personalearrangementer, samt ikke mindst korrekt dokumentation.


Sponsorater
For at få momsfradrag for et sponsorat, skal det have en reklameværdi. Der må ikke være tale om at f.eks. virksomhedens ejer (sponsoren) får tilfredsstillet sine personlige interesser i personen eller sporten.  Der er skrappe krav, der skal opfyldes - ikke mindst til dokumentationen. En stribe domme viser at ‘vinden blæser i skiftende retninger’…..


Handel med varer på tværs af landegrænser
Der er tale om et kompliceret område, der adskiller sig fra handel med ydelser Hvad er varer? Hvor er momsbeskatningsstedet? Hvem har registrerings- og betalingspligten? Vi ser på krav til korrekt og fyldestgørende dokumentation, brugen af VIES, brugen af mellemhandlere, kædehandler og trekantshandler. Praktiske eksempler gennemgås.

   

Godkendt efteruddannelse:
Kurset kan indgå i den obligatoriske efteruddannelse for revisorer og advokater. Kurset tæller 7 OE-timer for revisorer i kategorien 'Skat'.


Bemærk:
Dette kursus er en del af vores uddannelsesforløb "Moms, Skat & Afgifter" og "Bogholderi & Regnskab". Ved deltagelse på henholdsvis 4 og 5 kurser i uddannelsesforløbet udsteder vi et certifikat som bevis på gennemført uddannelse.

 
 
Instruktør:
Partner Rune Grøndahl, KPMG Acor Tax

Momsfokus 1 - Investeringsgoder, biler, sammensatte leverancer mv.

Det første kursus i rækken af et forløb på 3. På kurset gennemgås reglerne for investeringsgoder, sammensatte leverance, motorkøretøjer og handel med ydelser over landegrænser. Kurset indgår som en del af Moms Master Class.

Momsfokus 3 - Fast ejendom, Koncernintern handel, delvis moms mv.

Tredje og sidste kursus i momsfokus-forløbet. På kurset behandles momsreglerne for fast ejendom, koncerninterne handler, delvis momsfradrag samt regulering af momsgrundlaget. Kurset er en del af Moms Master Class.

Få op til dobbelt så mange kurser for pengene

Vores rabatkort kan bruges af alle virksomhedens ansatte

Relateret netværk - Moms og Afgifter

Økonomi & Personale faciliterer moms-netværk i hele landet. Som medlem af vores moms-netværk opnår du alle fordelene ved at være en del af en netværksgruppe. Netværket er et forum for erfaringsudveksling og kompetenceudvikling og de tilknyttede fagspecialister sikrer, at du bliver opdateret med nyheder inden for fagområdet – herunder ny lovgivning, nyeste retspraksis, aktuelle temaer mv. Netværksgruppen mødes til 4 årlige møder á 3 timers varighed. Temaerne på møderne tilpasses løbende, så de altid afspejler deltagernes ønsker og behov.

Kursusdatoer

Vælg en af datoerne herunder for tilmelding

08. oktober
Vejle
20. oktober
København

Ledige pladser

Få pladser

Ingen pladser

 
DKK 4.995,00
Ekskl. moms
Pris fra kr. 2.000,00 ved brug af rabatkort
Har du spørgsmål eller brug for hjælp: