Dette kursus kan suppleres med følgende andre kurser:
I databeskyttelsesloven er der indført særlige regler på det ansættelsesretlige område. På kurset gennemgås betydningen af disse regler i ansættelsesforholdet. Kurset har fokus på de ansættelsesretlige krav til håndtering af virksomhedens personoplysninger, oplysninger i relation til ansættelseskontrakten, håndtering af personalesagen, samtykke, oplysningspligt, indsigtsret, helbredsoplysninger, sletningsregler, ansattes brug af sociale medier i og uden for arbejdstiden og andre personalerelaterede aktiviteter. Endvidere gennemgås regler når den ansatte arbejder hjemmefra samt Datatilsynets tilsyn og kontrol med personaleoplysninger. Der udstedes GDPR MasterClass bevis ved gennemførelse af følgende kurser: "Persondata - kend reglerne", "Persondata - den dataansvarliges pligter" og "Persondata - i ansættelsesforhold".
På kurset gennemgås den registreredes rettigheder og den dataansvarliges pligter i behandlingen af persondata. Herunder om retten til indsigt, indsigelser og berigtigelse, sletning mv. Endvidere behandles kravene til en sikker databehandling, krav til systemdesign, indbyggede kontroller, pligt til underretning/anmeldelse ved brud på datasikkerheden, oplysningspligten, udarbejdelse af konsekvensanalyser vedrørende databeskyttelse, krav om udpegning af DPO´er etc. Kurset indgår som del af GDPR MasterClass uddannelsen.
Vores rabatkort kan bruges af alle virksomhedens ansatte
Persondata- netværket har som formål at behandle deltagernes praktiske problemer i forbindelse med implementeringen af EU-persondataforordningen. Netværksgruppen er et frotroligt forum, hvor erfaringsudveksling og kompetenceudvikling er i fokus. De tilknyttede fagspecialister sikrer, at du løbende holdes opdateret med nyheder og udviklingen inden for persondataområdet. Temaerne på møderne tilpasses løbende, så de altid afspejler deltagernes ønsker og behov.Gruppen mødes til 4 årlige møder.
Vælg en anden dato herunder
Ledige pladser
Få pladser
Ingen pladser