Stress - Forebyggelse og håndtering
EventDetailsDEV
Conference:stress_forebyggelse_og_haandtering
ConferenceId:6501528---OPERSONAL
Event:

Stress - Forebyggelse og håndtering

Stress er et udbredt problem i mange danske virksomheder. Ifølge Sundhedsstyrelsen koster psykisk belastende arbejdsmiljø årligt 3,4 milliarder i tabt produktivitet.

Det har store menneskelige omkostninger for den ramte og økonomiske omkostninger for virksomheden, og ofte opdages det først, når medarbejderen enten er sygemeldt eller har opsagt sin stilling.

Stress-forebyggende indsatser bør derfor være en del af enhver arbejdsplads. Men hvordan ser disse indsatser ud i praksis hos store som små virksomheder? Hvem har ansvaret for dem og vigtigst af alt: Hvordan sikrer vi os, at alle bliver en del af indsatsen?

På dette kursus klæder vi AMO'er på til at kunne igangsætte konkrete stress-forbyggende indsatser på lige præcis jeres arbejdsplads. Der bliver taget udgangspunkt i konkrete eksempler samt deltagernes egne erfaringer og arbejdspladser, så der er noget håndgribeligt at tage med hjem og arbejde videre på.

Dagen består af en kombination af oplæg inddragelse og gruppearbejde, og vil foregå i åben dialog med deltagerne og i relation til egne erfaringer.

På dette kursus vil du blandt andet blive klogere på …
  • Hvilke arbejdsopgaver, der kan føre til stress
  • Hvordan I bedst forebygger stress over for jer selv og jeres kolleger
  • Hvordan du håndterer stress i forhold til dig selv og dine kolleger

Få op til dobbelt så mange kurser for pengene

Vores rabatkort kan bruges af alle virksomhedens ansatte

Vi har desværre ingen planlagte datoer for dette kursus. Se vores kursusoversigt for alternativer
Har du spørgsmål eller brug for hjælp: