Fagligt netværk inden for pesondata - Vælg et professionelt netværk med høj faglighed
Persondata - Øst 1

Persondata - Øst 1

I denne gruppe møder du medlemmer fra HJORTLUND HR ApS, Sekretariatet For Erhvervsrettede Velfærdsuddannelser, FOA, Handicapformidlingen ApS, Ista Danmark A/S, FORCE Technology, ThyssenKrupp Elevator A/S, VEKS.

Netværket trækker på en række faglige eksperter, herunder advokat Jon Lauritzen, DLA Piper. 

Netværket behandler de juridiske, organisatoriske og tekniske udfordringer, som implementeringen af forordningen medfører. Det vil være muligt at deltage med mere end én person i netværket – f.eks. en HR ansat når juridiske eller organisatoriske forhold er på programmet og en ”teknikker” når tekniske forhold er på programmet.

2020 – planlagte temaer mv:

I 2020 vil gruppen bl.a. have fokus på den praktiske implementering af persondata i medlemmernes virksomheder, samt de spørgsmål som dette løbende giver anlednings til. Fokus er på nyheder og praksis inden for området. Fx:

  • Ny praksis fra Datatilsynet om behandling af følsomme oplysninger
  • Afgørelse fra Tyskland med en bøde på € 14,5 mio. Sagen omhandler bl.a. sletning og giver et forslag til formel for beregning af bødeniveau
  • Domme fra EU-Domstolen – Planet49 – om cookie-samtykke, (Google – om den geografiske udstrækning af retten til at blive glemt og CNIL – om retten til at blive glemt, følsomme oplysninger)
  • Fælles dataansvar – hvad gør vi med hensyn til Facebook?
Joachim Dauegaard

Joachim Dauegaard

Facilitator og kontaktperson

Telefon: 7027 0026
Mail: jd@opkurser.dk

>NetworkList2019