Online kurser for alle | Lær om Microsoft Teams , OneNote, OneDrive, Excel mv.
Online kurser

Online kurser

Vores dygtige konsulenter har sammensat nogle spændende online kurser. Vores instruktører er tilstede online under hele kurset så du har mulighed for at stille spørgsmål. Når du tilmelder dig, sender vi dig et link, som du skal bruge for at få forbindelse til underviseren. Nemt og enkelt.

Effektiv med Outlook

Kursets formål er ikke at give dig et kendskab til den generelle brug af Outlook, men derimod at give dig et kendskab til, hvordan Outlook anvendes optimalt i forhold til nedbringelsen af “tidsrøverne”.

Læs mere

Excel - Grundlæggende

På kurset introduceres du for de grundlæggende faciliteter i Excel, således at du efterfølgende er i stand til at foretage effektive beregninger på forskellige data, samt at du kan præsentere talmateriale på en hensigtsmæssig og overskuelig måde i et professionelt layout. Kurset henvender sig til dig, der har intet eller begrænset kendskab til Excel.

Læs mere

Excel - Pivottabeller

Lær at bruge Pivottabeller som et værktø,j til at opsætte data på en overskuelig måde. Du vil spare tid på at analysere og overskue, dine ofte store data mængder, direkte i pivottabellen eller pivotdiagrammet – uden at skulle lave de store formler.

Læs mere

Kursusdatoer

Grundlæggende Excel VBA kursus

På dette Excel VBA kursus, lærer du at automatisere dit arbejde med programmering i Excel. Indledningsvis lærer du om programmering af makroer i Excel. Dette giver dig en god forståelse for VBA programmerings sproget. Du vil lære at oprette automatiserede rutiner med Excel VBA Programmering, med indbyggede løkker og betingelser, samt Dialog bokse til brugerinput eller brugerinformation.

Læs mere
>EventList2017Dev

Online kurser hos Økonomi & Personale Academy

Et online kursus er et kursus afholdt af rigtige instruktører, som du kan stille spørgsmål mv.

Vi tager det bedste fra kursuslokalet og sender det via vores online undervisningsprogram direkte til dig på dit kontor, eller hvor end du måtte sidde.

Det eneste du skal gøre er, at åbne for det link vi sender til dig efter din tilmelding, sørge for et headset og ellers læne dig tilbage og blive klogere.

Det lyder enkelt, det er det også! 

Kort fortalt...

  • Vi sørger for "online klasselokale"
  • Vores instruktører er tilstede online under hele kurset
  • Du modtager kursusbevis efter endt kursus
Joachim Dauegaard

Joachim Dauegaard

Uddannelseschef

Du er velkommen til at kontakte mig angående:

Telefon: 7027 0026
Mail: jd@opkurser.dk