HR kurser & Jura kurser | Tag et juridisk eller human resource kursus
Ansættelser - regler og kontrakter

Ansættelser - regler og kontrakter

På 5 kurser har vi samlet virksomhedens ansættelsesformer med tilhørende kontraktsforhold. Der er tale om praktisk tilrettelagt kurser, hvor du lærer hvilke regler der gælder i forhold til den enkelte ansættelse suppleret med eksempeltyper på hver enkelt ansættelsesform. Kurset ”Nye ansættelseskontrakter” indgår som en del af kursusrækken og giver en opdatering på kontrakter i almindelighed, som en konsekvens af bla. nye ferieregler, GDPR etc. Ønsker du ”hele pakken” med 5 kursusdage kan du med fordel benytte vores 5 klips personlige rabatkort som giver en 50 pct. reduktion i kursusprisen.

Funktionærer - regler og kontrakter

Om arbejdsgivers og den ansattes rettigheder og pligter på det ansættelsesretlige område. Krav til ansættelseskontrakten og forholdet til personalehåndbogen, forskelsbehandling, retten til at tage bibeskæftigelse, loyalitetspligt, tavshedspligt mv. indgår som en del af kurset.

Læs mere

Løntilskud på arbejdsmarkedet

Kurset gennemgår reglerne for ansættelse af medarbejdere i løntilskud, ansættelser på vikarordninger, fleksjobordninger, virksomhedspraktik, seniorjobordninger, nytteindsats i virksomheder, voksenlærlingeordninger, jobrotationsordninger, ansættelse på deltid, tidsbegrænset ansættelser, elevordninger, mentorordninger etc. Ny - midlertidig - tilskudordning til lærlinge frem til udløbet af 2020, samt ændringer i tilskudsreglerne vedørende uddannelsesaftaler indgået efter 1. maj 2020.

Læs mere
>EventList2017Dev
Joachim Dauegaard

Joachim Dauegaard

Uddannelseschef

Du er velkommen til at kontakte mig angående:

Telefon: 7027 0026
Mail: jd@opkurser.dk