HR kurser & Jura kurser | Tag et juridisk eller human resource kursus
Den ny ferielov mv.

Den ny ferielov mv.

Overgangen til den ny ferielov behandles på kurset "Feriepenge - overgangsregler, indberetninger mv." I forlængelse af dette afholder vi kurset "den ny ferielov – en praktisk implementering", som træder i kraft 1. september i år. Sidstnævnte kursus behandler de ny regler om samtidighedsferie og en række praktiske problemstillinger i forbindelse med lovens implementering.

Den nye ferielov – en praktisk implementering

Den ny ferielov træder i kraft 1. september i år. På en praktisk anvendelig måde klædes du på til at kunne løse de mange problemstillinger der opstår, som konsekvens af de nye regler, herunder udfordringer i forbindelse med tilrettelæggelse og afvikling af ferie. Vi samler op på de mange svar som STAR (styrelsen for arbejdsmarked og rekruttering) har givet på en lang række spørgsmål om de nye regler - som er praktisk anvendelige i det daglige arbejde med den nye lov.

Læs mere

Feriepenge: Indefrysning, indberetninger og overgangsregler mv.

Kurset har fokus på indefrysning, indberetninger og overgangsregler i forbindelse med den ny ferielov. Coronasituationen har medført en række konsekvenser for ferieafholdelse, overførsel af ferie fra miniferieåret og afholdelse af ferie efter den 1. september 2020. Du vil også blive opdateret på de nye regler og konsekvenser for arbejdsgivere og lønmodtagere, som frigivelsen af feriepengene i oktober 2020 giver anledning til.

Læs mere
>EventList2017Dev
Joachim Dauegaard

Joachim Dauegaard

Uddannelseschef

Du er velkommen til at kontakte mig angående:

Telefon: 7027 0026
Mail: jd@opkurser.dk