Lønkurser & Personalekurser | Tag vores kurser og bliv lønbogholder
Løn og Personale

Løn og Personale

Kurserne er rettet mod ansatte i private- og offentlige virksomheder, enten som ledere eller ansatte som arbejder med løn og personaleforhold. I 2019 træder mange nye regler og love i kraft, herunder nye ferieregler (overgangsregler fra 1. september 2019), ny sygedagpengeregler og nye skatteindberetningskrav. Som en konsekvens af disse ændringer bør ansættelseskontrakter, personalehåndbøger og politikker justeres.

Skift til kursus sortering
>EventList2017Dev

Kurser inden for Løn- og Personaleforhold

I 2019 træder mange nye regler og love i kraft, herunder nye ferieregler, ny sygedagpengeregler, nye skatteindberetningskrav. Som en konsekvens af disse ændringer bør ansættelseskontrakter, personalehåndbøger og politikker justeres. Den ny ferielov - som træder i kraft i 2020 - skal allerede implementeres i 2019 (overgangsregler). Implementeringen betyder, at der skal igangsættes informationsskrivelser til ansatte, justeres i personalehåndbogen, foretages tilpasning af lønsystemer mv. Vi sørger for, at vores kurser er tilrettelagt således, at du som deltager både lærer reglerne at kende og hvordan reglerne implementeres i praksis.

Kurser og uddannelse

  • Du modtager et kursusbevis efter hvert kursus.
  • Tag kurser enkeltvis - eller som led i en uddannelse, hvor du modtager et certifikat.
  • En uddannelse skal være afsluttet inden for en 2-årig periode.
  • Du kan med stor fordel benytte rabatkort og få op til dobbelt så mange kurser
  1. Vælg kurser

    Vælg mindst fem kurser nedenfor til din egen uddannelse.

  2. Modtag certifikat

    Efter deltagelse på kurserne modtager du et certifikat på, at du har gennemført uddannelsen inden for løn- og personaleområdet.

Joachim Dauegaard

Joachim Dauegaard

Uddannelseschef

Du er velkommen til at kontakte mig angående:

Telefon: 7027 0026
Mail: jd@opkurser.dk