Om Lovguiden.dk

Ved opbygning af lovguiden.dk. har vi gjort brug af API-teknologien som grundlag for opbygning af sikre datakilder. På denne måde sikrer vi at fejlsøgninger ("hallucinationer") baseret på AI søgninger, reduceres mest muligt.

Begrænsning af datakilder:

Ved at vælge pålidelige og verificerede datakilder har vi sikret, at AI-systemet trækker på høj kvalitet og nøjagtig information.

Filtrering af indhold:

API'er er konfigureret til at filtrere og validere data før de anvendes, hvilket hjælper med at undgå upålidelig eller irrelevant information.

Tilpasning af søgekriterier:

Vi har nøje defineret, hvilke typer data og information AI-systemet skal søge efter. Dette hjælper med at fokusere søgninger og forbedre nøjagtigheden.

Hvis din virksomhed ønsker at få etableret en egen løsning med brug af API og AI teknologien er du velkommen til at henvende dig til os. Vores stab er softwareingeniører er klar til opgaven.

Har din virksomhed behov for overblik over data - gennem brug af API og AI løsninger?

Så er du velkommen til at kontakte: Per Hoffmann, tlf. 2825 0026 eller sende en mail på PH@opkurser.dk

 

Økonomi & Personale Academy er en kursusvirksomhed med speciale inden for områderne:
Ansættelsesret og HR - jura, Løn- og personaleforhold, Bogholderi og regnskab, Skatte- og momsforhold samt MS Office.

Vi har mere end 20 års erfaring og underviser på årsplan ca. 5.000 kursister over hele landet.

Kernen til Økonomi & Personale Academys succes er vores instruktørers høje faglige kompetencer og deres evne til at formidle fagligt indhold, der sikrer den optimale kompetence til vores kursister.