Excel - Pivottabeller - 1-dags kursus - Tilmelding her
EventDetailsDEV
Conference:excel-pivottabeller
ConferenceId:350708----OPERSONAL
Event:

Excel - Pivottabeller

Du lærer at lave avanceret dataanalyse med Pivottabeller. Du vil lære at oprette Pivot-tabeller fra bunden med et dynamisk datagrundlag, og at redigere dem med filtre, så de viser det ønskede indhold. Du vil lære at lave flere forskellige beregninger i Pivot-tabellen, og du vil lære at lave brugerdefinerede beregninger. Desuden vil du lære at fremhæve relevante data med betinget formatering, og præsentere resultater i flere Pivot-tabeller, og i diagrammer.
 
Programpunkter:
  • Klargøring af data til Pivottabeller
  • Datavask
  • Oprettelse af en pivot tabel
  • Import af data
  • Design af pivottabellen
  • Arbejdet i pivottabellen
  • Grafisk præsentation
  • Rapporteringer
  • Indstillinger for Pivottabeller
Undervisere
Undervisningen sker i samarbejde med Officekursus.dk, som er et konsulenthus med speciale i Microsoft 365 herunder Excel. I mere end 15 år har Officekursus.dk løst opgaver for en lang række virksomheder i Danmark. Undervisernes erfaring er oparbejdet gennem praktisk erfaring fra jobs hvor Excel har spillet en stor rolle. Udover at undervise, arbejder de med udviklingsopgaver i Excel. Det giver en stærk kombination af forretningsforståelse og teknisk indsigt. Underviserne har udover en stor teknisk indsigt i Excel også den evne at de forstår at formidle og gøre det komplekse forståeligt.
 
Instruktør:
Certificeret MS Office Specialist Jesper Staghøj, Officekursus.dk

Excel - Bogholdere (2 dage)

Kursets formål er at udbygge deltagernes grundlæggende viden om MS Excel med teknikker og metoder, som kan benyttes til løsning og opbygning af en række brugbare økonomimodeller og andre almindelige rutiner.

Excel - Controllere (2 dage)

Kursets formål er at give dig indblik i nogle af de mere avancerede faciliteter i Excel, dataimport, automatisering og rapportering. Kurset omfatter masser af tips og tricks i forbindelse med Excel, samt nyttige ”Workarounds”, der lader dig udføre ting Excel ikke selv kan.

Excel - Grundlæggende

På kurset gennemgås de helt grundlæggende funktioner og værktøjer i Excel. Du vil lære om indtastning, redigering og formatering af data og du vil lære at oprette, redigere formler – både almindelig ”købmandsregning” men også få en introduktion til nogle af de indbyggede funktioner. Du vil lære at arbejde grundlæggende med databaselignende data som kan sorteres og filtreres, og du vil lære at præsentere data i diagrammer, samt klargøre data til udskrivning.

Få op til dobbelt så mange kurser for pengene

Vores rabatkort kan bruges af alle virksomhedens ansatte

Dato for afholdelse

Vælg en af datoerne herunder for tilmelding

10. maj
Aarhus
11. maj
Hovedstaden

Ledige pladser

Få pladser

Ingen pladser

 
DKK 4.995,00
Ekskl. moms
Pris fra kr. 1.500,00 ved brug af rabatkort
Har du spørgsmål eller brug for hjælp: